Vanliga frågor om säkerhet

Kontoverifiering, åldersverifiering och dokument

Varför kräver ni dokument för legitimering? Hur vet jag om dokumenten som jag skickar godtas? Vilket är det bästa sättet att skicka verifieringsdokument? Vilket format ska jag använda för verifieringsdokumenten som jag skickar till verification@betstars.se Vilka typer av statligt utfärdade fotolegitimationer godtar ni? Vilka dokument godtas som bevis på adress? Jag känner mig osäker över att skicka verifieringsdokument till BetStars.

Säkerhet - Problem med insättningar

Jag har försökt göra en isättning med mitt konto men jag får ett felmeddelande om att insättningar och uttag har stängts av på mitt konto. Varför? Jag har skickat en kopia av min legitimation, men jag kan ändå inte göra en insättning. Varför frågar ni om min anknytning till en annan spelare? Vad har det för betydelse när jag ska sätta in pengar?

Säkerhet - Höjda insättningsgränser

Hur höjer jag mina insättningsgränser? Jag har begränsat mina egna insättningsgränser, men jag visste inte att mina tidigare insättningar skulle räknas mot mina nya gränser. Kan jag ta bort denna begränsning?

Säkerhet - Problem med eCheck

Jag kan inte längre se insättningsmetoden eCheck bland mina insättningsalternativ i kassan. Varför? En av mina insättningar med eCheck returnerades. Vad händer nu? Jag ser en debitering som jag inte känner igen på mitt kontoutdrag. Hur vet jag om den kommer från er? Hur kommer det sig att mitt saldo inte visar den insättning jag gjorde för några minuter sedan? Jag fick e-post med en bekräftelse på att min insättning med eCheck hade godkänts. Detta är min första returnerade eCheck och jag får inte längre omedelbar tillgång till mina insättningar med eCheck. När får jag det igen Jag har ett nytt konto för eChecks. Hur registrerar jag det i kassan?

Säkerhet - Uttag

Jag försöker göra ett uttag men jag får ett meddelande om att jag ska kontakta säkerhetsavdelningen. Jag har mottagit en överföring från ett annat konto och nu vill jag ta ut pengarna som har överförts. Har ni några krav angående detta uttag? Jag försöker göra ett uttag men den metod/det konto som jag erbjuds som standard är inte längre ett tillgängligt alternativ för mig. Hur tar jag bort det från mitt konto så att det inte visas automatiskt i kassan? Jag kommer att begära ett uttag från ett annat land än det som finns registrerat på mitt BetStarskonto. Måste jag göra någonting särskilt? Hur många pågående uttag kan jag ha samtidigt? Kan jag avbryta ett pågående uttag? Kan jag ändra min postadress efter att jag har begärt ett uttag? Jag kan inte hitta mitt uttag i BetStars kontohistorik och jag har inte fått något meddelande om att uttaget avbröts. Jag försöker göra ett uttag till samma VISA-kort som jag har använt vid insättning. Varför är detta VISA-alternativ inte tillgängligt för mig? Hur länge tar det att behandla mitt uttag?

Säkerhet - Överföringar av pengar mellan spelare

Hur gör jag en överföring till en annan spelare från mitt BetStarskonto? Vad är minsta och största belopp jag kan överföra? Vad betyder gräns för skickade överföringar? Kan jag överföra pengar mellan olika valutor? Jag begärde en överföring men transaktionen har inte slutförts. Vad händer nu? Varför behövs bekräftelse på överföringar? Hur får jag bekräftat att min överföring avbröts och att pengarna återbetalades till mitt konto? Jag väntar på att motta en överföring från en annan spelare. Varför har jag inte fått pengarna redan, och är det något problem med överföringen? Jag kan inte skicka eller motta överföringar. Kan ni hjälpa mig? Jag har pengar på mitt konto och jag vill överföra en del till en vän, men systemet säger att jag inte har nog med pengar tillgängligt. Varför? Kan jag använda er överföringsfunktion för att skicka pengar till en vän i nöd? Kan jag ta ut pengar som jag mottar via överföringar? Jag förde över pengar till fel spelare, kan ni hjälpa mig att ta tillbaka transaktionen?

Säkerhet - Ändringar i kontoinformation och registrerade uppgifter

Är det möjligt att ändra mitt namn på kontot? Hur ändrar jag det land som finns registrerat i mitt BetStarskonto? Hur ändrar jag adress i mitt BetStarskonto? Hur ändrar jag mitt födelsedatum? Mitt bankkontonummer har ändrats - hur uppdaterar jag det?

Säkerhet - Allmänna kontouppgifter och kontosäkerhet

Hur många konton får jag ha? Får jag dela mitt konto med någon eller använda någon annans konto för att spela? Hur kan jag avsluta mitt konto? Hur kan jag höja säkerheten för mitt konto? Jag har sett två spelare som har samarbetat (collusion) eller dumpat marker (chip dumping). Hur ska jag anmäla det? Jag tror att en spelare har flera konton. Vad kan ni göra åt det? Hur kan jag identifiera falsk e-post (Spoof eller Phishing)?

Säkerhet - Åtkomst och inloggningsproblem

Jag har glömt mitt användarnamn. Vad ska jag göra? Jag har glömt mitt lösenord. Vad ska jag göra? Jag kan inte logga in på mitt konto. Jag får internt felmeddelande 71/1001? När jag försöker logga in på mitt konto får jag internt felmeddelande 102/1001 eller 164/1001 eller 165/1001 eller 109/1001.

Säkerhet - Kontakta säkerhetsavdelningen

Jag har skickat flera mejl till er och jag har ännu inte fått något svar. När svarar ni på mina mejl? Eftersom security@betstars.se inte har svarat så kommer jag att kontakta en annan avdelning. Jag behöver prata med någon på säkerhetsavdelningen. Vad har ni för telefonnummer?

Inkassering - Justera ditt negativa saldo

Jag har ett negativt saldo på mitt konto. Hur justerar jag det? De insättningsalternativ som finns tillgängliga för mig i kassan har nyligen ändrats. Varför? Jag fick ett mejl som säger att jag är skyldig pengar. Hur vet jag att detta stämmer? Jag fick ett mejl som säger att jag är skyldig ett belopp som jag aldrig har satt in; jag skulle aldrig sätta in ett sådant belopp så varför har jag denna skuld? Jag fick ett mejl som säger att jag är skyldig ett belopp som innehåller cent; jag har aldrig satt in ett belopp med cent så varför har jag denna skuld?