SMS-verifiering (Beta)

BetStars prisvinnande programvara är den säkraste inom onlinevärlden, och nu kan du öka säkerheten ytterligare på ditt spelarkonto genom att använda “SMS-verifiering”.

När det är aktiverat, får du ett SMS-meddelande med en hemlig kod om något potentiellt oriktigt med handhavandet av ditt BetStarskonto upptäcks av BetStars system. 

Möjligheten att genomföra transaktioner med riktiga pengar (inklusive insättningar, uttag, överföringar, anmälningar till turneringar samt sitta vid kontantspelsbord) kommer att stängas av tills du anger den hemliga koden (som skickades till dig med SMS) i BetStars programvara när du ombeds om detta. 

Detta förväntas reducera sårbarheten för spelarkontona mot hackers – de som har fått tag i lösenord genom skadlig programvara, genom att gissa, eller social manipulation.

Denna service är gratis för alla användare, och lägger till en ytterligare säkerhetsmekanism för att säkerställa att BetStars spelarkonton förblir säkra mot olika onlinehot.

Hur registrerar jag ett mobiltelefonnummer på mitt konto? Hur aktiverar jag SMS-verifiering på mitt konto? Hur tar jag bort SMS-verifiering från mitt konto? Varför kan jag inte registrera mig för denna funktion? Hur upptäcker BetStars server ‘potentiella oriktigheter’? Vad händer när potentiella oriktigheter upptäcks? Jag har av misstag aktiverat denna funktion, och jag har förlorat tillgången till min mobiltelefon. Vad ska jag göra? Kommer användande av SMS-verifiering göra mitt konto helt säkert? Kan jag dela SMS-verifiering med en vän? Kommer det att medföra några kostnader om jag aktiverar SMS-verifiering? Jag har valt SMS-verifiering men jag har inte fått någon kod skickad. Hur snabbt får jag min verifieringskod?