Säkerhetsdosor för BetStarskonton

Skydda ditt konto med en RSA säkerhetsdosa från VIP Store!

BetStars är det säkraste stället att spela online, med världsledande teknologi för att skydda ditt konto och upprätthålla integriteten i våra spel. Det lönar sig ändå att alltid vara extra vaksam, och du kan skydda ditt konto ytterligare med en RSA säkerhetsdosa från VIP Store.

Att använda en RSA-dosa är det bästa sättet att skydda ditt konto när du spelar online på BetStars. Det är en praktisk dosa som genererar ett extra lösenord för din inloggning i spelklienten. Varje lösenord visas bara några sekunder på skärmen. Efter det genereras ett nytt lösenord, och det gamla förfaller. Detta ger ditt konto en ‘tvåfaktor’-autentisering, för maximal säkerhet. Dosan kan även fästas på en nyckelring, så du kan ta med den överallt.

BetStars subventionerar till stor del köp av RSA säkerhetsdosor via vårt BetStars VIP-program. Säkerhetsdosorna finns tillgängliga för varje nivå VIP Club enligt följande. Ju högre status du har, desto färre Frequent Player Points (FPPs) kostar din dosa, så fortsätt att sikta högt. Se sidan RSA säkerhetsdosa i VIP Store för att köpa en nu!

Nivå i VIP ClubFPPs som krävsSubvention
BronzeStar 4 500 25%
SilverStar 3 000 50%
GoldStar 2 500 58%
PlatinumStar 2 000 67%
Supernova 1 500 75%
Supernova Elite 0 100%

BetStars VIP Club är det bästa lojalitetsprogrammet online, och du blir medlem så snart du börjar spela om riktiga pengar. Klättra i nivåerna för att få exklusiva bonusar, bl.a. freerollbiljetter, specialprodukter från VIP Store och mycket mer.

För mer information om RSA-dosor, se sidan Vanliga frågor om RSA säkerhetsdosa.

Om du har några frågor om att köpa eller använda en RSA-dosa, kontakta support@betstars.se.