Spel och konton i olika valutor på BetStars

Funderar du på att lägga till en annan valuta?

Innan du lägger till en annan valuta på ditt konto, se våra användarvillkor som uttryckligen förbjuder användande av valutafunktionerna på BetStars för valutahandel och valutaspekulation.

Vill du veta mer?

Vi erbjuder spel i olika valutor för att tillfredsställa kunder från hela världen. Vi erbjuder även möjligheten att ha saldon i mer än en valuta så att kunder kan hantera sina pengar som de vill, utan att behöva förlora på förändringar i växelkurser.

Alla kunder kan göra insättningar och uttag samt spela i amerikanska dollar (USD). Kunder kan även välja att ha sina pengar i euro (EUR), kanadensiska dollar (CAD) och brittiska pund (GBP).

Om du bor i ett land som tillhör eurozonen (eller är på väg att ansluta sig) eller om ditt land har kanadensiska dollar eller brittiska pund, så ser du knappen 'Lägg till ny valuta' i ditt kassafönster. Klicka på knappen för att lägga till en ny valuta på ditt konto.

Alla kunder kan annars öppna kassan och hitta ‘Lägg till valuta’ för att lägga till en annan valuta på sitt konto.

När en andra valuta har lagts till på ditt konto kommer kassans utformning att förändras till flikar med diverse alternativ för valutorna. För att se detaljer för en särskild valuta eller för att göra insättningar, uttag eller överföringar i respektive valuta, väljer du bara den valutafliken från sektionen högst upp i kassan.

Standardvalutor

Din standardvaluta är den valuta som väljs automatiskt för ditt Stars-konto.

  • Standardvaluta visas först i kassan.
  • Dina totala tillgångar som visas i sammanfattningen i kassan, visas i din standardvaluta.
  • Standardvaluta är den valuta som väljs automatiskt för överföringar:

Din valda standardvaluta kan inte raderas. Om du vill radera den valuta du har som standard, måste du först välja en ny standardvaluta.

För att ändra standardvaluta väljer du bara en valutaflik i kassan och klickar på knappen ’Använd som standardvaluta’. För att ta bort en valuta väljer du fliken med den valutan i kassan och klickar sedan på länken ‘Ta bort konto’.

Notera att om du avslutar ett saldo där du har en pågående bonus, kommer bonusen att förfalla och du kommer att förlora möjligheten att fortsätta tjäna in den.

Notera även att det inte är möjligt att ta bort din standardvaluta, en valuta som du pågående spel i, eller en valuta med oklara tillgångar eller oavslutade transaktioner.

Omvandla tillgångar till annan valuta

För att omvandla pengar från en valuta till en annan väljer du fliken för den valuta du vill omvandla till, och klickar på länken ‘Omvandla andra tillgångar till [valuta]’:

Dialogen som visas erbjuder tre alternativ:

  • Jag vet hur mycket pengar i annan valuta jag vill omvandla till [valuta]: Välj detta alternativ om du vet hur mycket pengar du vill omvandla, om du till exempel vill omvandla $100 till euro.
  • Jag vet hur mycket [valuta] jag vill få: Välj detta om du vet hur mycket pengar du vill få.
  • Jag vill omvandla alla mina tillgångar till [valuta]: Välj detta alternativ om du vill omvandla alla dina tillgångar till en ny valuta med en enda snabb process.

Klicka på Nästa för att komma till steg 2 där du kan fylla i hur mycket pengar du vill omvandla.

För att omvandla pengar, ange belopp i rutan 'Kontant'. Klicka sedan på Nästa för att komma till steg 3.

Här ska du noggrant granska alla transaktionsuppgifter innan du klickar på 'Slutför'.

Automatisk valutaomvandling

Automatisk valutaomvandling innebär att dina pengar växlas automatiskt från en valuta till en annan, utan krav på godkännande. När detta görs omvandlar systemet minst 0,5 enheter av ursprunglig valuta, eller hela saldot i den valutan om du har mindre än 1 enhet. Vi förbehåller oss rätten att ändra minsta växlingsbelopp utan förvarning.

Notera: denna funktion kan automatiskt aktiveras när ditt konto blir giltigt för aktiviteter med riktiga pengar. För att inaktivera: logga in på ditt konto, gå till ‘Inställningar’ > ‘Globalt’ > ‘Valutor’, och avmarkera alternativet ‘Omvandla valutor automatiskt, utan bekräftelse’. Mobil: Logga in på ditt konto, gå till ‘Inställningar & Verktyg’ och avmarkera alternativet ‘Omvandla valutor automatiskt’.

Se sidan Pengatransaktioner och valutaomvandling för regler som gäller växlingskurser. BetStars förbehåller sig rätten att utan förvarning ändra hur växlingskurser beräknas.

Valutaspekulation

Våra valutafunktioner ska användas för att göra din spelupplevelse smidigare och inte i något annat syfte. Användande av BetStars valutafunktioner för valutaspekulation är förbjudet enligt våra användarvillkor.

Om BetStars på skäliga grunder misstänker att valutaomvandling görs i annat syfte än spel, förbehåller vi oss rätten att retroaktivt tillämpa alla avgifter som vi tidigare har avstått från vid valutaomvandling, samt vidta andra lämpliga åtgärder som kan inkludera konfiskering av tillgångar och/eller stängning av kundens konto hos BetStars.