Odds och sportsbetting på BetStars

Tror du att du vet hur helgens stormatch slutar eller vem som vinner Wimbledon? Vilka sporter du än vill spela på, så hittar du dem på BetStars. Du kan enkelt spela på en mängd olika sporter och event världen över med BetStars sportsbetting, och med hjälp av denna guide kommer du igång på nolltid.

Vad är oddsspel eller sportsbetting?

Om du aldrig har spelat på odds förut, så kan det först verka lite komplicerat. Men oroa dig inte, det är mycket enkelt. För olika event erbjuds olika typer av spel, men i grund och botten betyder oddsspel att man satsar pengar på huruvida något ska inträffa eller inte. Ditt mål är att vinna pengar genom att förutse korrekt utfall.

Det kan t.ex. vara att Chelsea vinner FA-cupen eller att Lakers går till slutspel, eller något helt annat som vinnaren i melodifestivalen. Vad du än kan komma på så är chansen stor att du kan satsa pengar på det.

Var spelar man på odds?

Du kan börja spela nu via sidan Odds, via BetStars klient eller via mobilen.

Logga in och spela med din nuvarande bankrulle (du behöver inte skapa ett nytt konto om du redan spelar på BetStars), t.ex. medan du väntar på att nästa pokerturnering ska starta.

Om du är ny på BetStars, gå till sidan Odds för att skapa ett konto och börja spela. När du har kommit igång, behöver du bara följa stegen nedan för att lägga ditt första spel.

Hur man spelar

1) Välj event

BetStars erbjuder spel på många olika sporter och hundratals olika event. När du är inloggad kan du välja bland en mängd olika sporter att spela på. Välj en sport för att se alla olika matcher och event som erbjuds för just den sporten.

2) Välj spel

Nästa steg är att välja en match eller ett event för att se vilka spel som erbjuds, t.ex. ‘Matchresultat’ eller ‘Korrekt resultat’, och oddsen för dessa spel.

3) Välj insats

När du har bestämt dig för ett spel, klickar du på spelets odds för att öppna en ‘Spelkupong’ till höger i fönstret. Där kan du välja insats för ditt spel och se hur mycket du kan vinna.

4) Spela!

När du är redo klickar du bara på ‘Lägg spel’ för att bekräfta dina val. Sedan kan du se en summering av din bekräftade spelkupong i samma flik. Du kan hålla koll på dina spel via fliken ‘Mina spel’.

Kom ihåg: I många sporter och event erbjuds ‘Livebetting’, så även om ett event redan har startat, kanske du fortfarande kan spela på det. Om du behöver mer hjälp angående BetStars oddsspel eller om du har några frågor, gå till sidan Vanliga frågor om odds och sportsbetting.

Förstå oddsen

Nyckeln till framgång i sportsbetting är att veta hur odds fungerar. När du är inloggad i BetStars sportsbetting, kan du ändra hur odds visas för eventen. Du kan välja mellan fraktionsformat, decimalformat och amerikanskt format. För att ändra oddsformat går du till sidan Odds. Om du inte är inloggad, kommer oddsformatet som visas att baseras på din geografiska plats.

Decimalodds är enklast att förstå och visar hur mycket du får tillbaka om du satsar $1. Exempel: I matchen Manchester United - Chelsea har resultatet 1-0 oddset 7,50, vilket innebär att du får $7,50 ($6,50 plus insatsen $1) för varje $1 du har satsat om ditt spel går in.

Kom ihåg: Under vissa omständigheter kan du få insatsen tillbaka även om ditt spel inte går in. BetStars kommer att erbjuda pengarna tillbaka, bättre odds och bonusar på särskilda event och speltyper, för att du alltid ska få valuta för pengarna när du spelar hos oss.

För mer information, se sidan Allmänna regler för sportsbetting.

Olika typer av spel

Hos BetStars kan du spela på en mängd olika typer av spel, allt från singelspel till goliath, och varje speltyp har sina egna vinstregler. Du hittar en fullständig lista med BetStars alla speltyper här, eller se nedan för en kort beskrivning av de vanligaste speltyperna.

  • Singelspel

En singel är det enklaste spelet du kan lägga. Detta är ett spel på ett enda val i ett event, t.ex. första målskytt eller matchens vinnare. För att vinna måste ditt val vara korrekt.

  • Kombinationsspel

Ett kombinationsspel är ett spel på minst två event, t.ex. att Manchester United ska besegra Liverpool och att Everton ska besegra Chelsea. Kombinationsspel finns i flera olika former, t.ex. dubblar, tripplar, yankees och många fler.

  • Kombinationsspel

Ett kombinationsspel består av flera olika val, t.ex. vinnarna av olika matcher, på samma spelkupong. Alla dina resultat måste vara korrekta för att ge vinst. Kombinationsspel erbjuds för maximalt 20 val. Liknande spel med bara 2 eller 3 val kallas bara för en ‘dubbel’ resp. ‘trippel’.

Om du har frågor om oddsspel på BetStars, se sidan Vanliga frågor om odds och sportsbetting, eller kontakta support@betstars.se.