Rugby Union & League

Alla speltyper (förutom spel på halvtid, första halvlek, övertid och straffar) rättas enbart baserat på ordinarie matchtid, om inget annat anges.

Spel fortsätter gälla om en match avbryts och återupptas inom 48 timmar från ordinarie avspark. Annars kommer spel som inte har avgjorts att annulleras.

Ordinarie 80 minuter

Spel rättas baserat på resultatet efter ordinarie 80 minuters spel, om inget annat anges. Detta inkluderar tilläggstid men inte övertid, straffläggning eller sudden death.

Vi förbehåller oss rätten att annullera spel om spel fortfarande erbjuds efter att resultatet har ändrats eller efter röda kort.

Vi förbehåller oss rätten att annullera spel på en speltyp som erbjöds på grund av ett missat eller felaktigt rött kort.

Vi förbehåller oss rätten att annullera spel om odds erbjöds med fel speltid.

Spel annulleras om en match avbryts eller skjuts upp och inte återupptas inom 48 timmar efter ordinarie avspark.

Vi förbehåller oss rätten att annullera spel om lagens namn inte visas korrekt.

Spel på Tryscorer

Spel på spelare som inte deltar i matchen annulleras. Om din spelare byts in efter det första try-målet, kommer spel på denna spelare att annulleras. Ditt spel gäller så länge din spelare byts in innan det första try-målet. Spel på första tryscorer i andra halvlek annulleras om din spelare byts in efter det första try-målet i andra halvlek. Ditt spel gäller alltså så länge din spelare byts in innan det första try-målet i andra halvlek.

Om första try är en straff kommer matchens andra tryscorer att räknas som vinnare, i spelsyfte.

Spel på sista tryscorer gäller så länge spelaren deltar i matchen.

Om sista try är en straff, kommer spel rättas enligt föregående tryscorer.

Om du har några frågor om BetStars sportsbetting och odds, kontakta support@betstars.se.