Regler för oddsspel på poker

Om inget annat anges, måste en spelare delas in i minst en hand för att spel på den spelaren ska gälla. Spel annulleras på spelare som inte tilldelas någon hand.

Spel innan turneringsstart är normalt tillgängligt fram tills den första handen delas ut. Efter detta kan livespel komma att erbjudas. Spel på turneringsvinnare rättas i enlighet med officiellt resultat.

Odds på pokerturneringar innan eventet kan ibland visas med ett ofullständigt fält. Många stora turneringar är långsiktiga event med pågående kvalturneringar där spelare läggs till i eventet och ger slutsiffror som vida överstiger vårt ursprungliga erbjudande. I dessa fall kommer alla slutgiltiga startande att räknas i spelsyfte oavsett antal spelare som angavs när spelet lades.

Spel rättas så snart vinnaren har annonserats. Spel på vinnare/plats erbjuds om så anges.

Om en deal görs kommer placeringarna i turneringen att avgöras av slutplacering enligt officiell turneringsrapport, oavsett vilken typ av deal som görs.

Om en turnering avbryts eller inte kan slutföras av någon anledning, kommer spel på turneringsvinnare att annulleras. I dessa fall gäller endast spel som redan har avgjorts. Exempel: om en turnering avbryts med nio spelare kvar, kommer spel på ‘Att sluta i topp 9’ att gälla, men spel på ‘Att sluta i topp 3’ annulleras.

Om en turnering inte spelas kommer alla spel på det eventet att annulleras, om inte turneringen spelas inom 48 timmar från den ursprungliga starttiden.

Spel på deltagare som startar turneringen och sedan drar sig ur, eller diskvalificeras innan turneringen avslutas, anses förlorade.

Manipulering av spelet och/eller annan misstänkt spelaktivitet, t.ex. samarbete under turneringen, kan leda till att spel på inblandade spelare rättas som förlorade.

Global Poker League

Om en namngiven spelare inte deltar i en head-to-head, kommer alla spel på den matchen att annulleras.

Om en namngiven spelare inte deltar i ett 6-max-event, kommer alla spel på den matchen att stå.

 

Om du har några frågor om BetStars sportsbetting och odds, kontakta support@betstars.se.