Ishockey

Alla matcher måste starta på schemalagt datum (lokal tid där matchen spelas) för att spelen ska gälla. Om spelplatsen ändras, kommer spel som redan har placerats att gälla, förutsatt att hemmalaget fortfarande anges som hemmalag. Om hemma- och bortalaget för en match spelar matchen på bortalagets arena, kommer spel att gälla förutsatt att hemmalaget fortfarande anges som hemmalag, annars kommer spelen att annulleras.

Spel ogiltigförklaras om matchen avbryts med mer än 5 minuter speltid kvar, förutom de spel som redan är avgjorda.

Alla tävlingar/matcher (om inget annat anges) - Alla spel, innan matchstart och live

Inga spel inkluderar förlängning/straffar såvida inte annat anges (alla spel på ‘inklusive förlängning’ inkluderar straffar). Om en match avgörs på straffar, får det vinnande laget ett extra mål som även inkluderas i matchens totala mål i spelsyfte. Detta gäller dock inte för spel där förlängning/straffar inte räknas.

3-vägsspel rättas baserat på resultatet efter ordinarie matchtid, förutom speltypen ‘När slutar matchen’ eftersom dessa är 3-vägsspel där förlängning/straffar räknas.

Lagtotaler udda/jämnt - Om ditt lag inte gör mål rättas spel som jämnt. 

Periodspel - Perioden måste ha spelats färdigt för att spel ska gälla, förutom då spel redan har avgjorts.

Livespel på period med flest mål - Om minst två perioder har samma resultat kommer spel på ‘Lika’ att rättas som vinnande.

Vänskapsmatcher (endast ordinarie tid) - Alla spel innan matchstart och live

Alla spel rättas baserat på resultat efter ordinarie matchtid och förlängning räknas inte, om inget annat anges enligt nedan.

Totalt udda/jämnt - Om inga mål görs rättas ‘jämnt’ som vinnande.

Lagtotaler udda/jämnt - Om ditt lag inte gör mål rättas ‘jämnt’ som vinnande.

Följande speltyper inkluderar förlängning/straffar:

  • Matchvinnare (inkl. förlängning/straffar)
  • Titelvinnare
  • Kvalificerade
  • När slutar matchen
  • Vinnare på straffar
  • Resultat efter straffar
  • "Matchspel och totalt"

Långtidsspel/turneringsspecialer i NHL

Att vinna Conference - det lag som går vidare till Stanley Cup-finalen är vinnare i sin Conference. Spel gäller oavsett om ett lag flyttas eller lagnamn ändras, eller säsongens längd.

Seriespel - Spel annulleras om det (av resp. styrande organ) fastställda antalet matcher inte genomförs, eller ändras.

Spelare head to head/prestationer/resultat

Aktuella spelare måste vara ombytta och få speltid för att spel ska gälla.

Spelarpoäng head to head - spelarpoäng i en match är summan av mål plus assist. Här gäller reglerna för pengarna tillbaka vid oavgjort.

Rättning av spel

Statistik som tillhandahålls av officiell resultatleverantör eller tävlingens/eventets officiella webbplats kommer att användas för att rätta spel. Om statistik från officiell resultatleverantör eller officiell webbplats saknas, eller då det finns betydande bevis på att deras statistik är felaktig, kommer vi att rätta spelet baserat på bevis från andra källor. Om tydliga oberoende bevis saknas, eller om det finns betydande motstridiga bevis, kommer spel att rättas baserat på vår egen statistik.

Om du har några frågor om BetStars sportsbetting och odds, kontakta kundtjänst.