Futsal

Matcher i futsal måste slutföras för att spel ska gälla, om de inte redan har avgjorts.

Alla matchspel rättas enligt ordinarie matchtid som specificeras av styrande organ för resp. tävling. Alla spel avgörs enligt resultat vid ordinarie matchtids slut (straffar räknas inte för rättning av spel).

Om en match avslutas innan ordinarie matchtids slut, så annulleras alla spel såvida inte ett definitivt resultat har fastställts för det spelet, t.ex. lag A gör första målet.

En match måste spelas inom 48 timmar från ursprunglig schemalagd starttid för att spel ska gälla. Om en match inte spelas inom denna period av någon anledning, annulleras alla spel.

Handboll

Om 60 minuters spel inte slutförs i en match, annulleras alla spel förutom de som redan är avgjorda. Förlängning räknas inte.

Om/när spelplatsen ändras, kommer spel som redan har placerats att gälla, förutsatt att hemmalaget fortfarande anges som hemmalag. Om hemma- och bortalaget för en match spelar matchen på bortalagets arena, kommer spel att gälla förutsatt att hemmalaget fortfarande anges som hemmalag. Annars kommer spelen att annulleras.

En match som skjuts upp eller ställs in räknas som non-runner vid rättning av spel, såvida inte matchen spelas inom 48 timmar från ordinarie starttid.

Statistik som tillhandahålls av officiell resultatleverantör eller tävlingens/eventets officiella webbplats kommer att användas för att rätta spel.

Om du har några frågor om BetStars sportsbetting och odds, kontakta support@betstars.se.