Innebandy

Alla matcher måste starta på schemalagt datum för att spel ska gälla. Spel annulleras om en match ställs in eller skjuts upp innan schemalagd starttid, eller om ordinarie matchtid inte spelas färdigt. Alla spel rättas baserat på resultat efter ordinarie matchtid utan förlängning, om inget annat anges.

Om spelplatsen ändras, kommer spel som redan har placerats att gälla, förutsatt att hemmalaget fortfarande anges som hemmalag. Om det angivna hemma- och bortalaget för en match kastas om (ändrad spelplats), kommer spel som placerades på den ursprungliga matchbeskrivningen att annulleras.

Rättning av spel

Statistik som tillhandahålls av den officiella resultatsidan eller tävlingens/eventets officiella webbsida kommer att användas för att rätta spel. Om statistik från officiell resultatleverantör eller officiell webbplats saknas, eller då det finns betydande bevis på att deras statistik är felaktig, kommer vi att rätta spelet baserat på bevis från andra källor.

Om tydliga oberoende bevis saknas, eller om det finns betydande motstridiga bevis, kommer spel att rättas baserat på vår egen statistik.

Om du har några frågor om BetStars sportsbetting och odds, kontakta support@betstars.se.