Cykling

Vinnarspel (inkluderar vinnare av tröjor/klass)

Spel gäller oavsett deltagande, såvida inte annat anges (ingen återbetalning för ej startande). Spel rättas baserat på officiellt resultat under tourens sista dag. Eventuell senare diskvalificering kommer inte att påverka rättning av spel.

Head-to-head

Rättning av head-to-head baseras på officiellt resultat för den cyklist som fick högst placering i den specifika tävlingen. Båda förarna måste starta för att spel ska gälla. Spel rättas baserat på officiellt resultat under eventets sista dag. Eventuell senare diskvalificering kommer inte att påverka rättning av spel.

Spel på etapper

Alla spel på etapper gäller oavsett deltagande. Spel rättas baserat på officiellt resultat vid prisceremonin. Eventuell senare diskvalificering kommer inte att påverka rättning av spel.

Individuell åkare att vinna/topp 3 - Ja/Nej

Ibland erbjuder vi spel på om en namngiven åkare ska vinna/sluta topp 3 i ett lopp eller en etapp, med alternativen ja/nej. Spelen annulleras om det blir dött lopp och båda alternativen kan bedömas som vinnare.

Head-to-head i etapper

Spel rättas baserat på vilken cyklist som får bäst slutplacering. Båda cyklisterna måste starta för att spel ska gälla. Om endast en cyklist tar sig i mål kommer hen att räknas som vinnare. Om båda cyklisterna misslyckas med att ta sig i mål, kommer spel på båda att annulleras.

Vinstmarginal i etapper

Spel rättas baserat på den styrande instansens officiellt tidsresultat vid prisceremonin.

Vinnarens nationalitet

Detta är det land som vinnaren tävlar för (inte där de är födda, om det är ett annat land).

Segrare i någon etapp

Denna speltyp kan erbjudas i de stora tourerna (Tour de France, Giro d’Italia och Vuelta a España). Alla etapper räknas med undantag av Team Time Trials.

Om du har några frågor om BetStars sportsbetting och odds, kontakta kundtjänst.