Cricket

Inga speltyper inkluderar super-overs, om inget annat anges.

Penalty runs räknas inte i speltyper för overs eller delivery (denna regel gäller inte för speltyper med flera overs)

Om en match blir inställd innan den startar anses alla speltyper annullerade, om inte matchen spelas inom 48 timmar från ordinarie starttid. Om matchen slutar lika och de officiella tävlingsreglerna inte ger en vinnare, eller om tävlingsreglerna ger en vinnare genom slantsingling eller lotteri, kommer spel på alla icke avgjorda speltyper att annulleras. Om en over inte avslutas kommer alla icke avgjorda speltyper på samma over att annulleras, såvida inte innings har avslutats normalt, t.ex. declaration, team all out, etc. Om speltyper förblir aktiva med ett felaktigt resultat som har en stor inverkan på oddset, förbehåller vi oss rätten att annullera spel.

Twenty20 Cricket

Alla schemalagda overs måste spelas för att icke avgjorda speltyper ska rättas, om inte innings spelas färdigt normalt.

ODI Cricket

Minst 90% av alla overs i en innings måste ha spelats för att spel ska gälla, om inte innings har spelats färdigt normalt.

Matcher som inte spelas såsom listats

Om spelplatsen ändras, kommer spel som redan har placerats att gälla, förutsatt att hemmalaget fortfarande anges som hemmalag. Om det angivna hemma- och bortalaget för en match kastas om, kommer spel som placerades på den ursprungliga matchbeskrivningen att annulleras.

Matchspel

I Twenty20-cricket kommer matcher som påverkas av dåliga väderförhållanden att avgöras enligt de officiella tävlingsreglerna. Om inget odds ges för oavgjort och de officiella tävlingsreglerna utser vinnare/lag som går vidare, kommer spel att rättas enligt det officiella resultatet. Spel annulleras om en match avbryts på grund av yttre faktorer, om inte en vinnare utses i enlighet med de officiella tävlingsreglerna. Om ett av lagen ändras kommer alla spel på den matchen att annulleras.

Livespel - Runs i första 'X' overs

Alla spel annulleras om det valda antalet overs inte slutförs på grund av yttre faktorer, såvida spelet inte spelet redan har avgjorts.

Spel gäller om en innings normala längd är mindre än det valda antalet overs (t.ex. ett lag är all out på färre än valda overs eller når sitt mål).

Lag med flest poäng i en over

Spel annulleras om båda lagen inte slutför angivet antal overs på grund av yttre faktorer eller dåligt väder, såvida spelet inte redan har avgjorts. Spel annulleras vid oavgjort.

Om du har några frågor om BetStars sportsbetting och odds, kontakta support@betstars.se.