Badminton - Regler

Alla spel gäller oavsett ändringar i spelschema (eller matchdag), eller ändring av plats. Alla spel annulleras om en match startar men inte slutförs, förutom spel som redan har avgjorts, eller om set/match omöjligt hade kunnat spelas färdigt naturligt utan att ett ge ett visst resultat för ett visst spel. Ett exempel är ett set som avbryts vid ställningen 19-17. Spel på över/under 36,5 poäng totalt i setet rättas och betalas ut eftersom setet garanterat hade haft minst 38 poäng.

Livespel erbjuds för att en spelare ska vinna en förbestämd poäng. Spel på denna poäng annulleras om poängen inte spelas på grund av att set eller match slutar. Om den nominerade poängen delas ut som straffpoäng, annulleras alla spel på den poängen.

Ledare i nuvarande/nästa set efter: Om angivet antal poäng i ett set inte uppnås, kommer laget/spelaren som vinner setet att anses som vinnare.

Rättning av spel

Resultat som tillhandahålls av officiell resultatleverantör eller tävlingens/eventets officiella webbplats kommer att användas för att rätta spel. Om detta saknas, eller då det finns betydande bevis på att deras information är felaktig, kommer vi att rätta spelet baserat på bevis från oberoende källor. Om tydliga oberoende bevis saknas, eller om det finns betydande motstridiga bevis, kommer spel att rättas baserat på vår egen statistik.

Om du har några frågor om BetStars sportsbetting och odds, kontakta support@betstars.se.