BetStars odds och sportsbetting - Vanliga frågor

Allmänt om oddsspel

Var hittar jag BetStars? Är BetStars oddsspel tillgängligt i mitt land? Jag är intresserad av en specifik sport - vilka sporter kan man spela på? Vilka typer av spel kan jag lägga på BetStars? Var hittar jag era allmänna regler för oddsspel? Hur spelar jag? Hur gör jag ett uttag från mitt konto? Hur spelar jag på mobilen? Kan jag spela via telefonsamtal? Vad är liveodds och finns detta för alla event?

Konto

Kan jag använda pengar som jag har vunnit på BetStars för att spela poker eller andra spel? Jag har redan ett konto. Måste jag öppna ett nytt för att spela på odds? Jag har glömt mitt Stars ID (användarnamn) och/eller lösenord. Vad kan jag göra? Kan jag lägga ett oddsspel samtidigt som jag spelar poker eller andra spel? Jag är ny här och har ännu inte skapat ett konto, men jag vill bara spela på odds. Vad gör jag?

Lägga spel

Jag förstår inte alla de speltyper ni erbjuder, kan jag få en förklaring av de olika speltyperna? Vad är det minsta beloppet jag kan spela för? Vad är det högsta beloppet jag kan satsa? Hur stor är den maximala utbetalningen? Hur ser jag hur mycket jag kan vinna på mitt spel? Vad är en singel och hur lägger jag ett singelspel? Vad är ett kombinationsspel och hur lägger jag ett sådant? Hur spelar jag på liveodds? Hur vet jag om mitt spel har lagts? Var ser jag alla mina spel? Var ser jag resultat för mina spel? Kan jag annullera ett spel? Vad är inlösen av spel och hur fungerar det? Går det alltid att lösa in spel? Vad betyder SP? Vad är spel på vinnare/plats (easch way)? Kan jag be om odds för ett event som ni inte erbjuder? Kan jag välja oddsformat på oddssidan?

Gratisspel

Hur fungerar gratisspel och hur får jag ett sådant? Hur använder jag ett gratisspel när jag har fått ett?

Hästkapplöpning

Hur spelar jag? Varför är min vinst mindre än väntat? Mitt spel innehåller en struken häst, vad händer nu? Varför har villkoren för platsspel ändrats sedan jag la mitt spel? Min häst kom etta i ett dött lopp. Vad händer nu? Vad är matchspel? Vad är ‘spel utan’? Vad är långtidsspel? Erbjuder ni bästa odds garanterat?

Streaming av hästkapplöpning

Hur vet jag vilka lopp som streamas live? Vem kan se loppen som streamas? Hur gör jag för att se loppet live? När kan jag börja se loppet live? Kan jag se loppet live även om mitt spel är ett långtidsspel?

Rättning av spel

Hur länge måste jag vänta innan mitt spel rättas? Jag har en fråga angående rättningen av mitt spel, vem kan jag prata med? Jag tror att mitt spel har rättats felaktigt. Vad kan jag göra? Varför annullerades mitt spel? Vad händer om jag har en non-runner (icke startande)? Får jag tillbaka mina pengar? Varför är det ibland en fördröjning mellan resultat och min TV-sändning? Hur beräknas vinster för systemspel? Hur beräknas avdrag vid dött lopp?

Spelavdrag

Varför har jag inte fått fullt betalt för mitt spel? Vad är regel 4 och hur påverkar detta mitt spel? Vad är dött lopp och hur påverkar detta mina vinster?

Specialerbjudanden

Kan jag se en förklaring av hur era kampanjer fungerar någonstans? Har ni några specialerbjudanden om gratisspel? Jag vann på ett kombinationsspel och förväntade mig en boost men fick ingen – varför? Kommer ni att ha specialerbjudanden för de största evenemangen?

Kundtjänst/Hjälp?

Vem kontaktar jag om jag har fler frågor om odds och sportsbetting?