Vanligt förekommande frågor om programmet

Installation:

Jag hämtade hem BetStars programvara men den startade inte automatiskt eller fick jag ett "Disk Write"-fel. Hur fixar jag detta och installerar BetStars? När jag kör BetStars installationsfil som jag hämtade hem, får jag ett meddelande som säger att filen inte är körbar och ber mig välja ett program som kan öppna filen, eller som säger att filen är trasig, eller att det inte är en giltig Windows32-applikation. Hur avhjälper jag dessa fel? Jag kan inte hämta hem programvaran från er site. Det tar väldigt lång tid eller hänger sig och slutförs aldrig. Hur avhjälper jag detta problem så jag kan ladda ner er programvara? Kan ni skicka mig programmet på en CD-skiva? Kan jag köra BetStars på en Macintosh (Mac OSX)? Men om jag har ett äldre Mac OS (10.4 eller äldre), kan jag fortfarande spela på BetStars? Kan jag köra BetStars på Linux (ex. Ubuntu, Fedora, etc.)? Kan jag köra BetStars på min mobiltelefon, iPhone eller annan portabel utrustning så att jag kan spela var jag än befinner mig? Om jag ominstallerar BetStars, kommer jag då förlora några av mina inställningar eller spelaranteckningar?

Anslutningsproblem:

När jag öppnar BetStars kan jag inte uppdatera den senaste versionen av programvaran och ansluta till servern. Jag har fått följande felkoder: -2/-67, -2/-79, -2/-83, -3/-99 eller andra fel. Hur löser jag detta så att jag kan ansluta till er server och logga in på mitt konto? Hur bifogar jag de efterfrågade filerna i ett e-postmeddelande? När jag öppnar BetStars får jag felmeddelandet: "Säkerhetscertifikat eller datuminställningar är felaktiga." Vilka Winsock-portar använder BetStars? Hur konfigurerar jag min brandvägg så att BetStars tillåts få kontakt med internet?

Frånkoppling under spel:

När jag spelar på er site får jag ofta sitta ut tiden på grund av fördröjningar, eller tappar anslutningen mitt under spelets gång. Jag kan surfa på webben och har inga problem på andra siter. Vad är det för fel på era servrar?

Har du en fråga som vi inte har tagit upp? Vår kundtjänst är redo 24 timmar om dygnet. Skicka e-post till oss på support@betstars.se.