Om oss

 

Vi drivs av The Stars Group, ett av de mest betrodda och etablerade bolagen för onlinespel och företaget som ligger bakom branschledande produkter som PokerStars.

The Stars Group Inc. är ett offentligt bolag, listat på Toronto- och Nasdaqbörsen, och följer därför de mest omfattande regelverken på alla marknader där vi bedriver verksamhet. Med licenser runt om i världen arbetar vi med lokala myndigheter och oberoende tredjeparts testtjänster för att kunna garantera integritet och säkerhet på högsta nivå, så du kan alltid vara säker på att våra spel och dina pengar är säkra.

Enormt urval av sporter och speltyper

Vi erbjuder en mängd sporter och speltyper, och funktioner som är utformade för att ge dig en omfattande, rolig och enkel spelupplevelse. Vi har spel på alla de största sportevenemangen i världen och vår programvara och våra innovativa funktioner gör oss till förstavalet för miljontals spelare runtom i världen. Du kommer alltid att kunna hitta ett fint specialerbjudande och med ett Stars-konto har du också tillgång till världens största pokerrum, med samma plånbok för både poker och oddsspel.

Bäst kundtjänst och snabba, enkla transaktioner

Vår kundtjänst står redo dygnet runt för att hjälpa dig med eventuella problem. Kontakta bara kundtjänst så får du snabbt svar.

Att göra insättningar på ditt Stars-konto går också snabbt och enkelt, med en mängd tillgängliga betalningsalternativ. Du kan även ta ut dina vinster snabbt.

Licensierat och reglerat

Vi är ett licensierat och registrerat företag som följer alla lagar och regler där vi bedriver verksamhet. Vi tror på ansvarsfullt spelande och erbjuder ett antal verktyg för att ge kunden full kontroll över sitt oddsspelande online.